Pages

5 Haziran 2008 Perşembe

Bu Saatte Uyunur mu Yazısı

Okul defterini dün itibariyle kapatmış, planlar yapmış (sabahlara kadar doritos hot corn ve bira keyfi, karpuz büyütmece, film izlemece...), ama akşamın 10'unda uyku bastırmış vaziyetteyim. Esnerken ağzıma karpuz sokabilirsiniz biraz sıkarsanız. Kahve bağımlılığımın bir aşamasından sonra içtiğim hiçbir kahvenin uyanık tutmadığını, aksine kahve içtikten sonra mışıl mışıl uyuyabildiğimi farketmiştim bir sene önce. Buna rağmen elimde; tutacağı kemanım tarafından kırılmış, kaynar suyun sayesinde baya bir ısınmış, elimi yakan Marilyn Monroe kupam ve içinde Monarch'ımla uyanık! kalmayı bekliyorum. Bu saatte de uyunmaz ki azizim!

Azizim demişken şuan televizyonda Şehrin Azizleri başlamış. Sevimli bir arkadaştan aldım haberi.

Smoky Bonnie:
-Şehrin Azizleri başladıııı!

There's No One Home Tonight:
-Ben o filmi hayatım boyunca hiç tam olarak izlemedim nedense. Her seferinde ya uykum geldi yattım yada başka bi işim çıktı :s

Smoky Bonnie:
-Benim de. Ama herifler taş *,*

Placebo mp3lerimin hepsi garip birşekilde ortadan kayboldu. Yeni farkediyorum ama bu akşam placebo dinlemezsem gece rüyama girer uyuyamam =/ Alınan Dosyalarımdan slacker bitch çıktı, bir de Timo Maas klasöründen first day düeti. Bir Where is my mind yorumu bile bulamadım yani =( Daha 1 saat önce Fight Club izledim ordan etkilenmiş olsam gerek... Neyse ortası limonlu müzük indirme programını açıyorum üşenmeden -ki çok bekletir, bilgisayar başında uyur kalırsın. Abi şahsı ve sevgili bilgisayarı geleseye kadar birkaç şarkı indirsem kafi. Aklıma ilk gelenler şu şekilde ki; Blue American (olmazsa olmaz), Blind, Space Monkey, Twenty Years, Follow The Cops Back Home, Every You Every Me, Special K, Song To Say Goodbye... Sanki birkaç şarkıyı atlamışım gibi hissediyorum, böyle başka birşey daha indirilmesi gerekiyormuş gibi ama hadi bakalım (Kesin "kafana zıçıyim Turşu" diye sabaha karşı yataktan kalkıp, bilgisayarı açıp, hatırladığım şarkıyı indiricem).

Kahvenin son yudumları soğuk olduğu için hemen diktim, yavaş yavaş içersem kusarım belki. Yazıyı günün fotoğrafıyla bitirmek istiyorum. Bugün deviantart cıkları gezinirken gördüm, çarpıldım. Mutluluğun fotoğrafları part 2 =( Böyle birşey sevilmez de ne yapılır. Avuç içi kadar, yenir bu :muntaz:

2 baloncuk:

Canselmo dedi ki...

Tam benim sevdiğim tarz bi' yazı, çok beğendim.
Ayrıca Şehrin Azizleri süper filmdir. Bariz Tarantino etkisi vardır ama olsundur.

mimi wonka dedi ki...

şehrin azizleri 2 çekilemedi hala 3 yıldır beklemekteyim en son önümüzdeki kış demişler, gidip 2-3 tokat çakmak lazım bu kadar da olmaz ki!

ve beybi ayrıca,Pure Morning,Running Up That Hill,Meds,English Summer Rain, The Bitter End ve Special Needs indirmen lazım...

Mutluluğun fotoğrafları part 2; ama yenir ki bu!!!